Inici > Vídeos

Vídeos

30/06/2009

EL PREU DE L'ESPECTACLE, MÉS ENLLÀ DE L'ESPORT

En temps de crisi el Madrid ha pagat 94 milions d'euros per a Cristiano Ronaldo. Més enllà de les qüestions esportives aquest fitxatge ens interpel·la. És ètic que en el context econòmic que estem vivint algunes entitats financeres avalin aquest tipus d'operacions? Aquest és el tema central del programa de tertúlia Angles que presenta i dirigeix Jordi Sacristán.

El programa recull les opinions dels ciutadans (enquesta de Canal Terrassa TV) i dels joves jugadors de l’Associació Esportiva Bellsport (reportatge de TV L'Hospitalet).

Els convidats són: Josep Maria Minguella, ex-representant de jugadors, Josep Maria Gay, professor de Comptabilitat de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials, Joan Antoni Melé, director per Catalunya de Triodos Bank, i Jil Van Eyle, creador de la iniciativa solidària Teaming.
Comparteix
Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

Cerca avançada

Capítols

Capítol 99

RESUM DE L'ANY

El programa de tertúlia sobre temes d’actualitat oferirà el seu últim capítol després de dos anys d’emissió. Per acomiadar-se dels espectadors, l’equip del programa ha preparat un darrer capítol dedicat als moments més rellevants que l'espai ha viscut durant...

Capítol 98

INFIDELS

Capítol 97

ELS NENS DE LA CRISI


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl