Inici > Vídeos

Vídeos

25/05/2009

EDUCACIÓ SEXUAL, UNA ASSIGNATURA PENDENT?

Fa pocs dies s'anunciava la venda lliure i sense límit d'edat de la píndola de l'endemà. Segons molts professionals, perquè la mesura sigui efectiva ha d'anar acompanyada d'una major i millor educació sexual des de la infància. Fins a quin punt l'educació sexual pot evitar embarassos no desitjats o malalties de transmissió sexual?

Angles analitza aquesta qüestió a partir de les opinions de David Barba, professor de Periodisme i Humanitats de la UAB i autor del llibre 100 Españoles y el Sexo; Carme Sánchez, psicòloga clínica i sexòloga de l’Institut de Sexologia de Barcelona; Aureli Villar, orientador familiar i Mª Rosa Almirall, experta en planificació familiar.

 

El programa també inclou un reportatge de TV Badalona sobre un centre de planificació familiar i una enquesta que recull les opinions dels ciutadans de Canal Reus TV.
Comparteix
Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

Cerca avançada

Capítols

Capítol 99

RESUM DE L'ANY

El programa de tertúlia sobre temes d’actualitat oferirà el seu últim capítol després de dos anys d’emissió. Per acomiadar-se dels espectadors, l’equip del programa ha preparat un darrer capítol dedicat als moments més rellevants que l'espai ha viscut durant...

Capítol 98

INFIDELS

Capítol 97

ELS NENS DE LA CRISI


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl