Inici > Vídeos

Vídeos

10/11/2009

FER DE PAGÈS

Viure de la pagesia cada cop es més difícil. La pujada dels preus del gasoil o dels pinsos són dificultats afegides a un sector amb problemes endèmics i amb un alt índex d’abandonament. De fet, segons algunes enquestes més d’un 60% de la població catalana considera que l’agricultura és una activitat amb poc o gens de futur.

Angles analitzarà aquesta situació amb Josep Faura, director del Mercat Central de la Fruita i Hortalisses de Mercabarna; Ramon Terricabras, gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat; Pep Riera, pagès i ex coordinador Nacional d’Unió de Pagesos; i Oscar Alfranco, professor titular de l’Escola Superior d'Agricultura de Barcelona de la UPC.

El programa inclou un reportatge sobre un pagès del Baix Llobregat fet per Gavà TV i una enquesta amb les opinions dels ciutadans elaborada per TAC 12.
Comparteix
Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

Cerca avançada

Capítols

Capítol 99

RESUM DE L'ANY

El programa de tertúlia sobre temes d’actualitat oferirà el seu últim capítol després de dos anys d’emissió. Per acomiadar-se dels espectadors, l’equip del programa ha preparat un darrer capítol dedicat als moments més rellevants que l'espai ha viscut durant...

Capítol 98

INFIDELS

Capítol 97

ELS NENS DE LA CRISI


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl